Erika Norgren
Yogahälsan

Känner du att livspusslet inte riktigt går ihop? Finns där för många bitar, delar som inte passar in i ditt liv som behöver slipas på eller kanske saknas det bitar som känns viktiga för att du ska må gott?

Yoga handlar om att skapa balans i livet, i kroppen, sinnet och i vårt inre. Yogan hjälper oss att skapa en tillvaro fylld av härligt liv men samtidigt lugn och harmoni.

På Yogahälsan erbjuder vi flera olika härliga yogaformer med flera olika fysiska nivåer. Yoga passar alla, gammal som ung, vig som stel och kvinna som man. De former vi erbjuder är medicinsk yoga, kundaliniyoga, hathayoga, ayurvedayoga, yinyoga, yoganenergyflow och gravidyoga samt meditation och mindfulness. Vi håller kurser på olika tider under dagar, kvällar och olika veckodagar. Vill du ha ett yogapass utvalt för dina behov så bokar du en privat yogalektion.

Vi erbjuder även olika behandlingar såsom underbar huvudmassage och energiflödesmassage.

Till företag erbjuder vi yoga- och meditationskurser, kurser i stresshantering och företagsmassage.

På Yogahälsan finns även en liten mysig butik med ett utbud av ekologisk hud- och hårvård, Örnsköldsviks största utbud av Yogitea, ett uval av ekologisk och ayurvediska/yogiska matvaror och godis/snacks, indiska yogabyxor och sjalar i olika modeller, marockansk keramik, feng shui produkter, smycken, malas, musik och mycket mer.

När jag öppnade Yogahälsan 2011 i Örnsköldsvik var min vision att skapa en plats att mötas utan prestation och krav och en plats att träna mer än bara motion och styrka. Nu är den verklig! Varje vecka tränar mer än 100 personer på Yogahälsan. Det finns plats för ännu fler då vi redan hösten 2016 ökar vårt utbud än mer. Håll utkik!

Hjärtligt välkommen till Yogahälsan!

Skyttegatan 6a, portkod 4444

  
 

KONTAKTUPPGIFTER:
Tel. 070-250 00 29
Besök: Skyttegatan 6a 

Mejl: info@yogahalsan.com
Hemsida: www.yogahalsan.com