Bibbi Annander
Basic Living

Jag har Salong och Butik i Örnsköldsvik och Junsele. Jag jobbar bl a med: Akupunktur, hudföryngring, HIFU ansiktslyft, microneedling, kroppsformning, inpackningar, massage, Qigong, stresshantering, hälsomätningar, kurser.

Jag är en ihärdig Smålänning som “brinner” för det jag gör! Min förhoppning är att Du hos mig kan hitta något oavsett om Du kommer med ett besvär, bara vill ha en skön behandling, gå en kurs i t ex stresshantering, få ett ansikts/kroppslyft, Qi Gong, mäta Din inre stress eller avnjuta en Kinesisk Teprovning! Jag är i botten utbildad Friskvårds- och stressterapeut men fortsatte sökandet och fick upp ögonen för det urgamla, den Traditionella Kinesiska Medicinen, som fascinerar mig oerhört. Utbildade mig inom det, parallellt med Västerländsk Medicin. Och eftersom jag är nyfiken, gillar utveckling och utmaningar – driver det mig hela tiden till fortbildningar som gynnar Dig som Kund!

Jag vill kunna erbjuda mina Kunder ett brett sortiment när det gäller Hälsa & Skönhet, både i förebyggande syfte och i rehabiliteringssyfte! Jag vill kunna angripa ett problem från olika håll – det ska finnas något för alla! 

Alla mina behandlingar är naturligtvis individ anpassade!Jag är medlem i Akupunkturförbundet Traditionell Kinesisk Medicin – för Din trygghet som Kund! 

Läs mer om mitt utbud på hemsidan och Boka Direkt!

  
 

KONTAKTUPPGIFTER:
Tel. 070 668 93 89
Mejl: basicliving@telia.com
Hemsida: www.basicliving.se
Adress: Skolgatan 11 
891 33 Örnsköldsvik

Köpmangatan 21,
880 37 Junsele