Stina Haglund
Yourwill

Yourwill AB är företaget som hjälper dig att genomföra dina idéer – din vilja. Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken när man är mitt i sin verksamhet. Affärsidén bakom Yourwill handlar om att med enkla verktyg hjälpa till att höja blicken och förstå det egna företaget, organisationens eller regionens utvecklingsmöjligheter. Ofta handlar det om en föreläsning, en workshop eller en utredning. Sedan hjälper vi till att visa på vilket sätt idéerna kan genomföras genom samarbeten, finansiering, framtagande av projektplaner och liknande. Yourwill kan ta hela entreprenaden för genomförandet eller genomföra vissa delar.

Bolaget drivs av Stina Haglund, kulturanalytiker och rättsvetare, tidigare utvecklingschef och finansieringschef. Anställd i bolaget är Sara Rudälv, pedagog och ekonom – tidigare utbildnings-samordnare och egen företagare. Bakom företaget finns ett nätverk av konsulter och studenter som kopplas in på specifika uppdrag.

Sedan december 2015 driver också Stina, tillsammans med Sara, bolaget Alla Tiders Kompetenser. Ett tryggt och lokalt företag som erbjuder erfarna och arbetsglada seniorer samt studenter för uthyrning till konkurrenskraftiga priser till företag, privatpersoner, kommuner, landsting och föreningar, timmar eller längre uppdrag. Allting vi gör, gör vi hållbart! Och arbetet med detta sker både på socialt, ekonomiskt och ekologisk plan. Se oss som en möjlighet när du behöver hjälp – vi har lösningen på det mesta!

 

  
 

KONTAKTUPPGIFTER:
Tel. 070-362 63 49
Mejl:stina@yourwill.se
Hemsida:www.yourwill.se