Härliga aktiviteter med KlöverDam

Oavsett om du fortfarande ligger kvar i hängmattan, har börjat tänka på att ta dig ur den, eller är i full gång, hoppas vi att du har haft en underbar sommar. Mycket återstår av den och när den så småningom övergår i skön höst startar KlöverDam upp sina aktiviteter igen.

Under hösten testar vi ett nytt upplägg för våra återkommande lunchträffar. Vi justerar dem utifrån den enkät som gick ut till medlemmarna under våren. Den visade att det är lika många som vill ses på lunch som på kvällstid. Därför blir det under hösten två luncher och två AfterWork med KlöverDam.

Hösten bjuder på mycket mer än luncher och AfterWork. Det blir självklart en KickOff och planeringen pågår för fullt inför en kompetenshöjande resa där vi åker till vackra Mannaminne för en övernattning. Resan bygger på att några av våra medlemmar ger korta utbildningar utifrån sitt kompetensområde. Mer information kommer i särskild inbjudan. Dessutom startar vi upp ett nytt koncept med namnet "Framgångsfika" (mer info kommer) och på initiativ från Svenskt Näringsliv bjuder vi in ett begränsat antal medlemmar till en lunch med lokala politiker. Planer finns även för ännu en föreläsningsserie och datum för denna kommer så snart de är fastställda.

All information om kommande aktiviteter skickas ut via e-post och delas i vår grupp på Facebook. Fortsätt nu att njuta av sommaren, av ledighet, mjuk uppstart eller full fart. Notera datumen nedan i din kalender och kom ihåg att hängmattan alltid finns kvar när du behöver den!

 

Höstens aktiviteter med KlöverDam:

1 september
Lunch KlöverDam på Scandic Hotel

7 september
KickOff KlöverDam - plats meddelas i inbjudan.

23-24 september
Kompetenshöjande resa KlöverDam - Mannaminne

29 september
Lunch Svenskt Näringsliv/lokala politiker - begränsat antal

6 oktober
AfterWork KlöverDam på O'learys

3 november
Lunch KlöverDam på Scandic Hotel

1 december
AfterWork KlöverDam på Allstar

14 december
Julfest KlöverDam på Scandic Hotel

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews