Full fart för KlöverDams nya styrelse

Den härligt soliga långhelgen avslutade KlöverDams nya styrelse med att samlas i Umeå för att planera verksamheten för 2016 och lära känna varandra. Aktiviteter för medlemmar, satsningsområden för att stärka Örnsköldsviks näringsliv och främja företagande på lika villkor, ansvarsfördelning och utvecklingsmöjligheter. Punkterna på dagordningen var många och när allt avrundades strax före lunch på måndagen kunde vi konstatera att vi hunnit med allt enligt planen, att det finns hur mycket som helst att göra och att vi alla känner oss laddade inför uppgiften.

Viktigast av allt är ändå våra medlemmar och därför finns nu en enkät för er där ni får tycka till om KlöverDam. Med resultatet från den kommer vi att få en ännu tydligare riktning för vårt arbete. Här hittar du som är medlem enkäten.

På torsdag 12 maj ses alla som vill på KlöverDam-lunchen, 12.00 på Scandic Hotel. Anmälan till info@kloverdam.org. Den här gången är lunchen öppen även för den som ännu inte är medlem men som är nyfiken på vårt nätverk.

Nu kör vi, med full fart!

/Styrelsen KlöverDam

KlöverDams styrelse 2016: Bakre raden från vänster Stina Haglund (ordf.), Karin Westin, Liisi Hägglund. Främre raden från vänster Eva-Karin Öhman, Johanna Nyström, Gabriella Röschmann, Lena Strömberg.

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews