Höga Kusten en plats för samverkan

 

Det blev en kväll med många givande möten, ny inspiration och insikter om näst intill oanade möjligheter när KlöverDam bjöd in till föreläsningskväll med temat "Höga Kusten på frammarsch". Kvällen inleddes med att Jerry Engström, Frilufstbyn, gav en inspirerande boost med många bra tips för att våga satsa, där ett av tipsen var att hitta de passionerade människorna för att skapa framgångsrika samarbeten.

Med närmare 40 passionerade människor på plats resulterade det följande grupparbetet i en lavin av möjligheter när deltagarna fick berätta för varandra vad just de kunde bidra med för att fylla på och utveckla Höga Kustens utbud till besökarna.

Efter avslutat program stannade flera deltagare kvar länge, uppslukade i intressanta diskussioner om kommande samarbeten och flera gick hem med konkreta idéer att ta vidare.

En facebookgrupp har skapats för alla som vill vara en del av att utveckla Höga Kusten som besöksmål och som vill bidra till att alla möjligheter tas till vara. En grupp för samverkan och kontaktskapande. Följ denna länk för att gå med i gruppen.

Nu återstår ett tillfälle i den föreläsningsserie som KlöverDam arrangerat i samarbete med Örnsköldsviks kommun. Boka in 21 april i kalendern. Temat då är ledarskap och mer information kommer snart.

Så här såg förväntningarna ut när kvällen började och de infriades med råge:

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews