Nominerade till Årets Normbrytare

Så här alldeles före jul har tre personer uppvaktats med blommor eftersom de är nominerade till det nya priset Årets Normbrytare. Ett pris som KlöverDam och Örnsköldsviks kommun delar ut tillsammans vid Företagarkvällen 11 februari 2016.

Priset har uppkommit utifrån det faktum att all forskning visar på att ett tillåtande klimat främjar tillväst. På platser där personer vågar sticka ut, vara annorlunda, där vågar nya idéer testas. Därför vill KlöverDam, i samarbete med Örnsköldsviks kommun, lyfta fram goda exempel som bidrar till ett inkluderande och utvecklande näringsliv.

Nomineringsarbetet har pågått under hösten och är nu avslutat. Det är med stor glädje och stolthet, över att det finns så många goda exempel att välja bland, som KlöverDam här presenterar de tre "finalisterna".

Och de nominerade är… (utan inbördes rangordning) 

På bilderna från vänster: Maria Bråth, Gunilla Kjellson och Robin Hörnkvist 

Maria och Magnus Bråth, äger och driver Brath AB
Med grund i normbrytande och innovationstänk från modern har Bråth byggt ett framgångsrikt bolag. Man bryter tankemönster och förändrar bilden av vad en företagare är och bör vara genom att gå bortom det förväntade. Införandet av 6 timmars arbetsdag och tydligt ställningstagande gällande integration är två exempel. Här kan du läsa mer om företagets tankar kring just 6-timmars arbetsdag.

Gunilla Kjellson, skogsägare och styrelseproffs
Som kvinna i starkt mansdominerad branch gör Gunilla avtryck både i sin roll som aktiv brukare av skog , ordförande för LRF Västernorrland och tidigare vice ordförande för Norra skogsägarna. Genom sitt starka engagemang är hon en fantastisk förebild och möjliggörare för jord- och skogsbrukare att växa och leva i länet.   

Robin Hörnkvist, initiativtagare äldregalan och Ångermanlands yngste PRO:are
Att som 19-åring bli vald till Årets PRO:are gör Robin till en normbrytare och entreprenör som vågar göra det oväntade. Vi uppmärksammar en ung mans uthålliga engagemang för en äldre generation och det lysande exemplet på ett UF-företag som utvecklats till bestående verksamhet.

 

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews