Händelserika veckor för KlöverDam

De senaste veckorna har varit fyllda av olika arrangemang med, och uppdrag för KlöverDam. Julfest, styrelsemöte, föreläsningsserie och nomineringsarbete inför Företagarkvällen, händelser som ger energi och bjuder på givande nätverkande.

Julfesten lockade drygt 20 deltagare och blev en mysig kvällspremiär hos Lilla Köket där Carrie Catering levererade mat och alla på plats på olika sätt bidrog med sång, roliga historier och andra upptåg. Traditionell julklappsutdelning och som vanligt mycket skratt när KlöverDamerna träffas.

Tisdagens föreläsning, nummer två i serien "Utveckla ditt företagande", lockade ett 30-tal deltagare. "Sätt rätt mål" var kvällens tema med Ann Holst, Linda Ölund och Claes Lundgren som föreläsare. Nu tar föreläsningsserien julledigt men återkommer igen i början av nästa år. Tre tillfällen återstår så håll utkik här på hemsidan och på facebook där vi lägger ut mer information och inbjudan så snart alla detaljer är på plats.

Det pågår ett intensivt arbete med att hitta företag och företagare att nominera till de olika priserna som delas ut vid Företagarkvällen i februari. KlöverDam har i år ett nytt eget pris som delas ut tillsammans med Örnsköldsviks kommun under namnet Årets Normbrytare. Priset går till en person, ett företag eller en organisation som har modet att bryta mot gängse tankemönster och rådande normer, är kreativ och nyskapande.

I torsdags möttes representanter från KlöverDams styrelse och Örnsköldsviks kommun för att slutgiltigt fastslå vilka som ska nomineras till priset Årets Normbrytare. KlöverDam bjöd tidigare i höst in samtliga medlemmar till ett möte för att hitta så många potentiella pristagare som möjligt. Det här är det pris som KlöverDam är med och delar ut men vårt nätverk har i år varit delaktiga i att ta fram nomineringar till samtliga priskategorier.

Till sist en vänlig men bestämd uppmaning. Kom ihåg att dagarna som är kvar fram till jul inte ska hinnas med, inte göras bort eller gå undan. De ska levas och de ska andas, i lagom takt, så att själen och hjärtat hinner med. För det är där, i själ och hjärta, som vår julefrid bor och det är det julen handlar om - frid.

 

En bild från julfesten 3 december och en från föreläsningskvällen 8 december:

 

 

 

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews