Kick off gav energi


Det blev en trivsam och givande kväll när KlöverDam höll kick off på Reuterdahls Café. Många givande samtal och massor av energi och inspiration att stärkas av.

Ordförande Stina Haglund uppdaterade medlemmarna om arbetet med KlöverDams SAK (Strukturen, Affären, Kvinnan) där det är arbetet med att förändra strukturer som är den största utmaningen och kanske det som är svårast att riktigt få grepp om. Just nu pågår ett konkret arbete med just strukturer där KlöverDam finns med i den grupp som ansvarar för priserna vid Företagarkvällen. Viss förhandsinformation delades till de närvarande, mer detaljer kommer att presenteras inom kort.

Från styrelsen tipsade Gabriella Röschmann om hur man som medlem försäkrar sig om att inte missa information från KlöverDam. Förutom vår sändlista på mail uppdateras hemsidans nyheter och kalender. På facebook finns en offentlig KlöverDam-sida samt en sluten grupp för medlemmar. Gilla den öppna sidan med avisering och gå med i gruppen med rätt inställning på aviseringar så håller du dig uppdaterad.

I väntan på den härliga efterrättsbuffén delade Anna-Karin Byström och Eva-Karin Öhman ut ett uppdrag vid borden - att gemensamt fundera kring en kommande föreläsningsserie. Vad den skulle innehålla för att vara givande och intressant, vilka tider som passar, upplägg med mera. Mer information om detta kommer.

Stort tack till alla som bidrog till den härliga stämningen och kom med många goda idéer. Tack också till Martin och Reuterdahl's för en smakupplevelse i trevlig miljö. Mot hösten med ny kraft!

 

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews