Möten och glädje vid Företagsgolf för alla

Årets Företagsgolf för alla blev ännu ett lyckat arrangemang, i nyckfullt väder men med mycket värme och glädje såväl ute på banan, i KlöverDams tält som under den följande middagen. Golftävlingen riktar sig till alla företag, oavsett om man spelar golf eller inte, och den är en omtyckt mötesplats, ett tillfälle att knyta kontakter.

En omtyckt mötesplats under kvällen var KlöverDams tält, där alla deltagare på korta och långa banan passerade. Där fanns sköna möbler, hög mysfaktor och det bjöds på förfriskningar med bland annat golfbollar av vit choklad som tilltugg. Tävlingar är alltid ett givet inslag och den här gången gick de ut på att gissa vem som jobbar med vad i KlöverDams styrelse samt att fixa snyggaste lagfotot.

Tack vare ett fantastiskt samarbete, både med övriga arrangörer och inom KlöverDam blev våra aktiviteter ett omtyckt inslag under dagen och kvällen. Ett stort och varmt tack till alla som hjälpte till med både före, under och efter. Till sist tack till alla medlemmar och andra företag som sponsrade med fina priser som totalt uppskattas ha ett värde på ca 10 000 kr. Priserna skänktes av: Gunillas Optik, Mitt & Ditt, Yogahälsan, Scheopp Ekonomikonsult, Fastighetsbyrån, Backmans Fastighetes & Företagsutveckling, Malmö Aviation, CDESIGN, Café UH, Toppform, Ordlycka, Klippverkstan, Tidlösa Ting, Sport Progress, Hotell Focus, Försäkringsplanering.

Här finns bilder från dagen.

NYHETER

2018-03-25
Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan k...
2018-01-16
  På bilden från vänster: Stina Nilsson Hockeydomarcoach, Sara Näsm...
2018-01-09
Vinter/Vår med KlöverDam Under vintern och våren ses vi för frukostar och after...
Page-part not found : PagePostNews